Pirate Party Ad

söndag 6 april 2008

Chelsea Clinton vid UNC


Den 6:e maj är det primärval i North Carolina för Demokraterna. Som presidentkandidat så är det inte lätt at hänga med och detta insåg Hillary Clinton och för att lätta lite på trycket beordrade hon ju sedan länge in sin make Bill i presidentkampanjen. Vad många kanske inte vet är att även dottern Chelsea är iblandad i smeten.

Under ett förvånansvärt litet säkerhetspådrag klev Chelsea Clinton upp på scenen i Student Union på centrala UNC campuset förra måndagen (31 mars). På grund av ett försenat flyg var hon ungefär 45 minuter försenad, men det hindrade in intressenter från olika delar av campus för att fylla upp all möjlig yta på både bottenvåningen och övervåningen för att få en skymt av den tidigare Oxfordstudenten. Själv missade jag personligen hennes entré men slank in några minuter in i hennes anförande och lyssnade i sisådär en kvart.

I själva verket tyckte jag lite synd om fröken fräken när hon stod och svarade på frågor i vad som bara efter några få minuter visade sig vara en lång utdragen frågestund med en hes dotter till kändis. Karismatisk? Nej. Kunde sina svar? Nja, det funkade väl, men jag inte se att hon ville stå på scen särskilt mycket.

Antar att det inte är inte lätt att vara dotter till en en forna president och ny presidentkandidat, men vad har jag att säga om saken?

Inga kommentarer: